Zorgaanbod

Het zorgaanbod van Flexlu is er op gericht om u als mantelzorger en instelling te ontlasten. Hiervoor bieden wij de volgende zorg mogelijkheden:

Mensen die weten dat ze binnenkort zullen sterven, willen het liefst in hun vertrouwde omgeving zijn, meestal thuis. Als partner, kind, familielid of vriend(in) neemt u als vanzelfsprekend de verzorging op u: u bent de mantelzorger.

Flexlu is er om u bij deze moeilijke taak te ondersteunen door deze mantelzorg over te nemen. Flexlu geeft tijd, aandacht en ondersteuning. De zieke in de laatste levensfase wordt geholpen bij lichte lichamelijke verzorging, hulp bij het eten en drinken, hulp bij de toiletgang. Verder kunnen kleine hand- en spandiensten worden verricht. De mantelzorger kan emotionele steun gegeven worden, gelegenheid gegeven worden om weg te gaan voor een boodschap of om gewoon even rust te nemen. Veranderingen in de gezondheid van de zieke wordt nauwlettend in de gaten gehouden; indien nodig wordt met de juiste instantie contact opgenomen.

Voor instellingen: Door mijn jaren ervaring binnen de GGZ: dubbele diagnose/crisis interventie kan ik u van dienst zijn als u met personeel tekorten kampt. Tijdens mijn werkzaamheden in loondienst was ik WAN-hoofd.

Ook voor repatriƫring en het bemannen van uw GGZ vervoer kunt u contact met Flexlu opnemen. Voor uw acute diensten overdag, avond en in de nacht, kunt u contact met Flexlu opnemen.

Andere diensten die Flexlu biedt zijn:

24-uurszorg: Van 12.00 uur ’s middags tot de volgende dag 12.00 uur. Behalve persoonlijke verzorging en verpleging doen wij van Flexlu ook een deel van het huishouden, zoals koken, boodschappen doen, wassen en strijken.

Nachtzorg: Start 23.00 uur ’s avonds tot de volgende dag 7.00 uur. er wordt hulp geboden bij de toiletgang, verstrekken van medicatie. De partner kan dan rustig slapen.

Terminale/palliatieve zorg: Comfort zorg bieden, ondraaglijk lijden verzachten u en uw naasten begeleiden tijdens deze laatste fase van uw leven.

12-uurszorg: Aaneengesloten zorg waarbij de aanvang in overleg met u wordt bepaald. De verzorging is gelijk aan die van de 24-uurszorg.

Persoonlijke verzorging: De zorg bestaat uit het helpen met wassen en/of douchen, aankleden, zorg voor uw huid, hulp bij de toiletgang, verzorgen van uw maaltijden,

Verpleging: Uitzetten en toedienen van uw medicatie, zuurstof toedienen, wondzorg, bloedglucosewaarden bepalen en toedienen van insuline, inbrengen van een katheter en stomazorg.

Begeleiding: Aanbieden of aanleren van praktische vaardigheden, zoals koken, boodschappen doen, of het maken van een dagprogramma om dagstructuur te bieden, maar ook samen naar het theater of bioscoop, een bezoek aan het ziekenhuis of aan familie.

Flexlu verzorgt workshops voor (toekomstige) ZZP’ers in de zorg.

– Wat komt er allemaal bij kijken om een goede ZZP’er te zijn?

– Welke documenten heb je nodig?

– Waar kan je scholing volgen?

– Welk document vervangt de VAR?

Allemaal vragen waar Flexlu het antwoord op heeft!

Aanmelden kan via de website of via de telefoon op: +31 6 414 928 41

*Flexlu is geen bemiddelingsbureau.

*Kiwa keurmerkpas: 4041
*Algemene voorwaarden gedeponeerd op 8 februari bij de KvK in Den Haag.
*Flexlu helpt u ook bij het bestellen van de juiste hulpmiddelen.